Kuling.nu

Mötesplatsen för dig som har en förälder med psykisk sjukdom

jag förstår din reaktion

sköter man inte sin medicinering så kan det bara barka åt ett enda håll och det är åt h-e rent ut sagt . vad jag inte fattar är att så många faktiskt struntar i sin medicin, fast tiderna förändras ju numera finns det ju faktiskt mycket bättre medicin än det fanns förr .
Visserligen kan det vara ett riktigt sjå att komma ihåh alla piller det blir ju en coctail att ta dessa sju åtta olika piller varje dag påolika tider :/ men man vet ju att man måste det är ju som en diabetiker man måste ju för att man skall funka bra . jag saknar inte maniska perioderna känner bara va hypomana perioderna då vet jag att jag måste ta och varva ner och att jag kanske inte kan ta och flytta till thailand eller resa jorden runt just nu iaf utan att jag kanske ska nöja mig med att bara läsa en bok . Enda som barnen tycker är knas kanske är att jag sjunger när jag städar :D men det är ju roligare då . Shoppar lite mera men inte för mycket .....klär mig inte konstigt eller så och flirtar inte eller så.
Klart nu har/hade din mamma drogproblematik oxå vilket gör det hela ännu mera besvärligt . Jag tackar iallafall för ditt ärliga svar för alla svar är bra att få. Jag föreläser om min vägen till återhämtning jag tror nämligen alla kan återhämta sig tråts svår psykisk sjukdom men att man måste vilja det själv .
madeleine

Kommentarer till det här inlägget: [Upp en nivå]