Kuling.nu

Mötesplatsen för dig som har en förälder med psykisk sjukdom

Hej!

Ja, ska läsa lite mer om det. Ja, det senaste nu som gör att jag ej vet vad jag ska ta mig till..är att han, pappa, hotar med att slänga ut mig. jag vet inte men jag känner att dessa hot oftast kommer då han har en dålig dag. jag känner att jag måste försöka ta mig härifrån, men jag vet inte riktigt hur. men jag känner att jag försöker tänka positivt och inte i negativa banor. sen vet jag inte hur det blir för mamma här då jag flyttar. sista jag flyttade så vart hon väldigt ensam, ppa flydde till jobbet. så hon fick öka medicinen..
är som att han inte står ut med henne då jag inte bor här. men så länge jag bor här så kan han va här och han bråkar gärna och ofta med mig. eller med mamma.
jag fattar ingenting längre. allt känns overkligt.
men ska föröska söka mig utåt. försöka först nu se om jag ev kan flytta hem till någon tillfälligt. och ska föröska reda ut o reda upp detta nu idag/kväll. men då måstejaag också avslöja allt det hä rosm pågår hemma. på ett sätt känns det som jag blir väldigt utsatt då..eller jag vet inte. är rädd bara att någon ska utnyttja mig på något sätt. vet inte varför jag tror så. kan inte lita på någon. men ska verkligen försöka nu.
hoppas på en utväg

Kommentarer till det här inlägget: [Upp en nivå]