Kuling.nu

Mötesplatsen för dig som har en förälder med psykisk sjukdom

Hjälp!!!

Allt känns å otroligt hemskt just nu..jag försöker gör amitt bästa för att plugga så jag kan få in poäng o kunna ta studielån igen..bor nu hos mina föräldrar..mamma är psykiskt sjuk, eller ja hon tar ju tabletter o såhär..pappa tänker bara på pengar o säger tydligen dagligen, enligt min mamma, att om jag inter bodde här så skulle de slippa ta lån o.s.v jag vet inte hur de menar att jag är dyr..men de menar att jag ringer i telefon o så mat..jag får ju inte atg i nått jobb, svårt att få..vill egentligen inte alls bo här..allts känns å jobbigt o jag är även deprimerad..vill bara bort eller somna in o kansjke tar mitt liv..för jag vet inte hur jag ska stå ut..var när att ta mitt liv idag... eftersom jag ständigt blir utskälld av min pappa, senast nu imorse...han kunde tydligen inte äta då jag var där s han slängde maten i soporna. det jag hade sagt var en grej om min syster..för enligt honom måste han ställa upp på henne jätemkycket efterosm jag bor här och det mpste vara"Lika" enligt honom..jag vet inte vad han menar...men ja min syster är äldre..närmare 30 om några år..men ja hon har aldrig funnits dör för mig..hon är alltså 28 år men tycker fortfarande att det sk vara "lika" mellan oss..hon hade tydligen rint hem o klagat på att hon har en hyra o betala..och att jag får bo grratis eller nått sånt o att det var orättvist..fattar inte..kanske jag bara är bortskämd..men menar jag är myndig..så det är sant..men ja vet ej vad man ska göra..orkar bara inte med detta. känns som jag går sönder...
vet inte hur det här ska sluta..men min äldre syster har som kontroll på olika vis..hon får mina föräldrar att skälla ut mig mycket o.s.v...alltid då de har varit o hälsat på henne får jag ta emot massor med skit..
hur ska jag kuna ta anavar för allt...hon flyttade hemifrån då jag var 15 år..så jag fick ta mkt skit hemma alldeles ensam..och det är detta hon nu idag anser var fel..men vad skulle jag ha gjort..skulle jag okcås flyttat då jag var 15 år? känns som jag vill väl, men det blir aldrig rätt..allt jag gör blir fel. jag bara sårar alla.
vet inte hur länge jag orkar kämpa

Kommentarer till det här inlägget: [Upp en nivå]