Kuling.nu

Mötesplatsen för dig som har en förälder med psykisk sjukdom

RING SOCIALEN!!!!!!

Du får ursäkta mig att jag säger detta,men jag fattar inte hur du kan älska din pappa. Han är ett svin och borde aldrig fått skaffa några barn över huvudtaget. Man väljer tyvärr inte sina föräldrar.

Själv går jag varje dag och önskar att både min pappa och min mammas nya man ska dö, så att jag kan få ett liv någon gång. Har också en halv lillasyster som är ett nervvrak och jag orkar inte ta detta på mitt ansvar att hjälpa henne. Har själv 2 små barn som jag kämpar med, för att ge dem en underbar uppväxt och självförtroende, som jag aldrig fick. Har varit på väg att ringa socialen massvis av gånger och anmäla min pappa men aldrig vågat. Till slut fick barnpsyk göra det eftersom min syster fick åka in akut mitt i natten efter pappas små spratt...

Jag tycker synd om din mamma som har fått hela sitt liv förstört, men varför lämnar man inte en människa som inte är frisk och som fördärvar sina barn???

Du har lidit nog nu och nu måste du börja tänka klart. Åren går och det tar lång tid att läka efter en trasig barndom om man någonsin gör det. Vänta inte, ring socialen idag och berätta. Gör det som jag inte vågar. Men om du vågar så vågar jag också.
Mimmi

Kommentarer till det här inlägget: [Upp en nivå]