Kuling.nu

Mötesplatsen för dig som har en förälder med psykisk sjukdom

Stolt över dig!

 

Hej!

Vill att du ska veta att DU är värdefull! och jag blir stolt över dig bara genom att läsa det du skriver. Komihåg att du är en människa med fantastiska egenskaper och gåvor.

Det är tufft att aldrig få höra något uppmuntrande el. positivt från sin pappa, och du bär på en väldigt stor börda av att ta hela ensvaret för din pappa.

Du måste vara rädd om dig, och jag vet inte hur du känner det, men jag tror att det är viktigt för din egen del att du får prata av dig det som finns där inne så att det inte samlas på hög och så dyker upp en dag i framtiden. 

vad jag förstår på dig så har du gjort allt du kan för din pappa och för att han ska förstå hur du känner det. mer kan du inte göra och även om han inte har någon annan och han är din pappa, så har han ett eget ansvar, det betyder inte att du måste bryta med honom men att du faktiskt lägger över ansvaret på honom själv och att han får ta tag i det som är jobbigt i sin tillvaro, och då kan du kanske vara ett finst stöd för honom, men det är hans anvar och du ska inte ta på dig något av det han försöker lämpa över på dig.

Va rädd om dig, och komihåg att du är en underbar och unik liten människa! Kram Ola                            

Ola

Kommentarer till det här inlägget: [Upp en nivå]