Kuling.nu

Mötesplatsen för dig som har en förälder med psykisk sjukdom

Psykotisk mamma

Oj, vet inte riktigt hur jag ska börja, men jag kan ge lite kort bakgrundsinformation:
Jag är en kille på 19 år, som har bott med min mamma nästan helt själv hela livet. Det är inte fören på senare år som jag förstått att hon är psykiskt sjuk, och lider av psykoser. Hennens psykosutbrott kommer oregelbundet, men riktar sig ofta till mig eller min 16 år äldre syster.

Anyhow, tidigare idag pratade jag med min mor om att jag ibland tar promenader på natten. Nu i natt blev jag väckt av att hon hårt knackade på dörren till mitt rum. Hon började babbla om att jag är sjuk i huvudet, som tycker om att vara ute på natten och promenera, och att min syster manipulerar mig, för att hon är en häxa (jag skämtar inte).

Alltid när morsan får en psykos, så blandar hon in min ondskefulla syster (som för örligt är jättetrevlig och har barn och man), och predikar om hur dåligt inflytande hon har över mig, och hur hon försöker manipulera mig genom diverse ockulta riter.

Tydligen har min mor en skev världsbild. Lyckligtvis flyttar jag nu i sommar, jag har fått nog av sån här skit. När hon inte har en psykos, så kan vi umgås jättebra tillsammans, men annars är det ett helvete.

Hon lever i förnekelse och förstår inte att det är hon som är konstig.

Behövde bara skriva av mig lite.
Kille

Kommentarer till det här inlägget: [Upp en nivå]