Kuling.nu

Mötesplatsen för dig som har en förälder med psykisk sjukdom

Det värmer

Tack för stödet:) Mamma blev inlagd i slutet av augusti och har just kommit hem på långtidspermis. Hon måste dyka upp på öppenvården en gång om dagen för sin medicin fram till Jul. Sedan vet jag inte. Hon lär ju sluta ta den då. Jag hoppas att det ska finnas möjlighet att ge henne sprutor istället, men det är visst inte alla som det fungerar på. Lagändringen du talar om skulle vara välbehövlig för många.

Jag inser att detta är den första LTP'n av många, men samtidigt är det lite skönt att andra har fått upp ögonen och att jag inte behöver oroa mig lika mycket när hon är där. Där äter hon ialla fall och hon saknade sällskapet när hon kom hem nu. Hon verkar inte fullt så sysselsatt med sin teorier nu så jag hoppas att det går bra när jag hälsar på till helgen. I vanliga fall får jag vända ut och in på mig själv och använda varje uns av social förmåga för att inte hamna i gräl. Det är som att umgås med en mina. Brukar må urkass efteråt. Då är det bra att ha två syskon att prata med.Den äldsta har nästa ingen kontakt alls med henne.

Inser att förhållandet inte håller i längden och att jag också kommer att bli tvungen att bryta kontakten. Du är stark som kunnat ta det steget.

Jag måste börja leva själv också och kan inte bära henne på axlarna längre. Det är sjukt svårt när hon ringer och är ensam och liten. Då glömmer man lätt att hon även sagt att man helst aldrig skulle ha blivit född. Hon tar ju all energi. Jag skulle behöva den till annat som tex att bygga egna relationer.

Hon har en på tok för stor lägenhet just nu som slukar hennes pension. Vi vill hjälpa henne flytta till en mindre. När det är gjort så är det nog dags att ta ett steg tillbaka.
skruttan

Kommentarer till det här inlägget: [Upp en nivå]