Kuling.nu

Mötesplatsen för dig som har en förälder med psykisk sjukdom

Vilsen fortfarande

Gjorde ett försök i helgen att komma min mor närmare så hon kan förstå varför jag anmälde henne. Men jag blev bara mer orolig och besviken då man kommer till dem och hon har ännu en ny man i sitt liv (den tredje för i år) och hon kallar honom redan älskling och att han är den sådan bra plast far? Dom har träffats mindre än en månad och hon räknar in honom i familjen. Jag blir så arg. Min bror får ju helt fel uppfattning om vad en man skall vara och vilket ansvar en sådan skall ha.

Socialen är inget jag litar på längre. Funderade lite över det om att polisanmäla socialen. Så här kan det inte fortsätta.

Min mor fattar ju inte att hon inte kan ta hem alla hon träffar och kalla dem plastfar eller älskling inför mina syskon. Hon kan väl träffa män när hon är själv och se hur det artar sig innan hon presenterar honom, men inte då. Det är som att hon inte förstår att dem hon träffar bara finns där för stunden.

Jag ser ju att min bror är lik mig. När han får vecko peng och köper något så köper han alltid något till mor eller om han köper godis bjuder han henne och alla andra jämt. men det är inte så det ska vara!!!!! Det är ju mor som ska köpa saker till oss BARN!!!!! Jag grät hela natten när jag kom hem. Jag känner mig så vilsen och när inte socialen kan hjälpa mig så vet jag inte vem som skall det?

Känns skönt att kunna få lite svar på alla mina problem med mor, men jag är osäker på om något kan göras för att det här ska upphöra?
Vilsen

Kommentarer till det här inlägget: [Upp en nivå]