Kuling.nu

Mötesplatsen för dig som har en förälder med psykisk sjukdom

Nått FÖRSONING!

Nu har jag börjat prata med min mor och vi träffades på mitt barnbarns skolavslutning. EFTER ATT HA GJORT ETT TRE ÅR LÅNGT AVBRÄCK I VÅR KONTAKT FRÅN VÅR SYMBIOTISKA RELATION.

NU SÅHÄR EFTERÅT SER JAG JU MIG SJÄLV, HUR JAG HAR TROTT ATT MIN MOR ÄR SJUKARE ELLER SVAGARE ÄN HON I SJÄLVA VERKET ÄR! OCH JAG HAR LÅTIT MIG MANIPULERAS FÖR JAG VILLE BEVISA ATT JAG INTE ALLS ÄR DEN ELAKA O DUMMA UNGE SOM HON SA OM MIG JÄMT, T O M HORA SA HON ATT JAG ÄR, TROTS ATT JAG ALDRIG VAR UTSLÄPPT HEMMIFRÅN FÖR ATT IDKA HOR, HEHE... VA´ PARADOXALT, DET VAR ALLTSÅ HON SOM VAR HALLIKEN FÖR ATT FÅ SOM HON VILL.

ALLT ÄR MANIPULLATION SOM HON HAR LYCKATS DUPERA HELA SIN OMGIVNING MED. SÅLÄNGE DET GÅÅÅR. SOM DOKTOR PHIL SÄGER.

NU MÅSTE JAG JU ACCEPTERA ATT JAG ÄR SOM JAG ÄR MEN INTE SLÅ PÅ MIG SJÄLV. JAG ÄR FAKTISKT EN GODHJÄRTAD MÄNNISKA SOM HAR VELAT VARA TILL LAGS MEN SOM LÄTT BLEV UTNYTTJAD, INTE BARA AV MIN MOR, UTAN AV VÄNNER O MÄN O I VISS MÅN MINA BARN, MEN DET MÅ VARA HÄNT. VI HAR BRA KONTAKT I ALLA FALL MED VARANN.

TÄNK, ATT SEN LÄGGA PÅ SÅNA BETEENDEN ORD SOM HORA, SJUK, SVIKARE, TOKIG, VÄRRE ÄN VÄRST, HEMLÖS, DUM, VÄRDELÖS,

DETTA NÄR JAG INTE GÖR SOM HON VILL UTAN SOM JAG ÖNSKAR. JA, JAG VET INTE. VI FICK JU ALDRIG NÅGRA DIAGNOSER, BARA POST TRAUMATISK STRESS BL A.

DET SORGLIGA I ALLT DET HÄR AR JU ATT JAG ALLTID KÄNNT MG SÅ SPLITTRAD OCH DET BLEV ALDRIG NÅGOT AV MIG OCH JAG KAN INGENTING KREATIVT, BARA HJÄLPA ANDRA OCH NU ORKAR JAG INTE DET LÄNGRE. HAR SÅ KRONISKT ONT I HELA KROPPEN OCH ÄR STÄNDIGT SÖMNIG OCH KAN KNAPPT ANDAS. JAG KAN BARA FÖRLITA MIG PÅ GUD NU ATT JAG MED SMÅ STEG KAN FÅ ETT FINT LIV FRAMÖVER OCH FÅR NJUTA AV MITT NYA BARNBARN OCH DET TVÅ STÖRRE BARNBARNA. JAG HAR TVÅ FINA BRA DÖTTRAR OCH MIN MOR ÄR VID 82 ÅR FORTFARANDE PÅ BENEN. TROTS HJÄRTSJUKDOM, DIABETES O BRYTEN ARM, HAHAHA...

Skönt att få skriva av sig.

kramar till alla.... 

Irre

Kommentarer till det här inlägget: [Upp en nivå]