Kuling.nu

Mötesplatsen för dig som har en förälder med psykisk sjukdom

Tack Mie

... för ditt svar. Jag blir jätteglad att få spegling och jag känner igen just det där som du nu skrev att hon bara hör av sig när HON behöver nåt! I hela mitt liv och när jag var gift kom hon aldrig spontant över bara när hon kände på sig att nu finns här nåt att håna mig för i mina försök att leva mitt liv. Jag kände mig mest ertappad av henne av hennes ogillande kommentarer om att hon tycker jag alltid väljer fel saker i iivet mm.

Nu är mitt största problem att efter att ha flyttat därifrån är jag så trött så jag känner mig helt urlakad och förundrad över att mitt hjärta orkar mer. Känner mig ofta anfådd och pressad trots att jag får ha tid nu att bearbeta mina känlor o beteenden. Känner mig avklippt för min släkt bryr sig inte om att direkt kommunicera med mig, utan genom henne. Hennes makt är stor!

Det är bevisat att jag valde fel när jag stanna på samma ort som min mor i tron på att hon skulle dö i hjärtinfarkt som hon hota med för 35 år sen! Nu när jag verkligen har flyttat o min far är död lever hon kvar på ren djävulskap! Min äldsta dotter är den som är medberoende och förbarmar sig över henne ibland nu. Hon fick mig att besöka henne i en timme i julas och jag fick bekräftat att där har allt stått still. Hon fortsätter upprätthålla lögnen och allt som är dysfunktionellt. Jag mådde illa där efter en timme men hon ville jag skulle stanna ett tag till trots att jag sa att nu behövr jag gå.

Oj, oj oj , jag kan ju bli hur långrandig som helst!

Med hopp om en ny vår önskar jag dig, Mie också allt gott ut ut det dyssiga.

 

Irre

Kommentarer till det här inlägget: [Upp en nivå]