Kuling.nu

Mötesplatsen för dig som har en förälder med psykisk sjukdom

En fråga till redaktionen

Skriv svar

Till forum

 • Hej redaktionen! Har ni slutat uppdatera detta forum? Jag skrev två inlägg den 29 mars. Kanske är det också andra som har svarat?
  K.
  08 apr 2019 14:12

 • Hej
  förra veckan var jag inte på plats, hade drabbats av en riktig dunderförkylning. Tycärr fanns det ingen annan här på jobbet som kunde granska och publicera nya inlägg, där för blev det på detta vis.
  Vi kommer att fortsätta driva kuling.nu på samma sätt som nu. Vår förhoppning är att vi ska kunna förnya sidan i framtiden och gör den mer modern och ännu mer användarvänlig. Idag kan jag inte administrera den när jag är hemma.
  Jag tänker att det hjälper andra när man skriver och berättar och att det också kan vara hjälpande för sig själv när man skriver ned sina berättelse.
  Tack för att du hör av dig här till oss.
  Kram
  Katarina redaktör
  09 apr 2019 08:08

 • Hej redaktionen!

  Jag antar att redaktören för forumet fått förhinder igen, eftersom det jag skrev 20 och 22 maj inte blivit publicerat?

  Men även om det bara är en person som kan uppdatera forumet så kan ni väl meddela på er Facebooksida t.ex. att det är en paus på forumet, när detta händer?

  Jag tänker på de personer som bett om stöd men möts av tystnad i forumet. S. t.ex. har fått svar, men tror kanske att ingen svarade. Det skulle hjälpa om ni skrev en notis på Facebook de gånger som uppdateringen av forumet är pausat.
  K.
  27 maj 2020 21:47

 • Hej Redaktionen!

  Det är en sak jag undrar över. Ibland så står det att en tråd är uppdaterad, som idag den 2 juni t.ex., men sedan när man går in i tråden så finns inget nytt inlägg där.

  Vad betyder det?
  K.
  02 jun 2020 09:56

 • Hej
  vi har tagit upp dina synpunkter i kulinggruppen. Vi kommer att lägga in information om forumets öppetider på facebook.
  När det är inlägg som jag inte kan lägga in och tar bort på grund av våra regler så ser det ut som tråden blivit uppdaterad.

  MVH
  Katarina redaktör.
  04 jun 2020 08:15

Skriv svar

  

Alla svar granskas innan de publiceras.