Kuling.nu

Mötesplatsen för dig som har en förälder med psykisk sjukdom

Vuxenforum?

Skriv svar

Till forum

 • Hej!
  Jag tänkte höra om det finns intresse för att jag skapar ett vuxenforum? Finns intresse kan jag skapa ett och skriva adressen här. Jag är själv 36 år gammal och har växt upp med en psykiskt sjuk förälder.
  C
  15 jan 2019 12:55

 • Hej
  vuxna barn till föräldrar med psykisk sjukdom är väldigt välkomna att skriva på vårt forum. Vi tror att man kan ge och få av varandra, vuxna barn och barn och ungdomar kan ha utbyte av att höra varandras berättelse. Så välkommen att skriva här på vårt forum.
  På kuling.nu har som regel att inte förmedla kontakter mellan våra besökare då man ska känna sig säker och anonym här. Länkar granskar och godkänner vi innan vi lägger ut dem.

  Med vänliga hälsningar och förhoppning om att höra av dig igen,
  Katarina, redaktör.
  16 jan 2019 07:46

 • Hej igen!
  Det låter bra att man kan skriva här. Då känns det som jag inte startar något vuxenforum. Har inte läst så många inlägg härinne men kanske är andra i min ålder som skrivit något här? Som man kan känna igen sig i. Ska kolla lite mer härinne.
  C
  16 jan 2019 11:22

 • Tycker vi ska hålla oss borta från detta forum.

  "Kuling.nu Mötesplatsen för dig som har en förälder med psykisk sjukdom"

  Morsa 46 år
  Marie
  14 feb 2019 14:51

 • Hej Marie!

  Det låter mest som att du tyckte det var tråkigt att det är stiltje här inne och ville slänga ut ett bete som någon kunde svara på?

  Det är både barn och vuxna som skrivit här inne, som alla har erfarenhet av att ha psykiskt sjuka föräldrar. Det är en god blandning och de vuxna kan stötta de yngre för de vet vad barnen och ungdomarna går igenom.

  Ibland skriver också en och annan förälder som själv lever med psykisk sjukdom, för att få råd och tips hur de kan stötta sina barn på bästa sätt i en situation som är svår för hela familjen.

  Så länge fokus ligger på den som är barn till psykiskt sjuka föräldrar och att det som skrivs är till hjälp för den som befinner sig i denna svåra föräldra-barnrelation känns det som att det är ok att skriva här.
  Tankfull
  15 feb 2019 10:43

 • Till dig som är barn eller ungdom vill jag säga: Våga skriv. Våga berätta. Allt du känner och tänker är viktigt. Och det kan hjälpa om du formulerar dig och skriver ner hur du har det.

  Då kan också andra svara dig. Du är inte ensam.
  Tankfull
  20 feb 2019 13:12

Skriv svar

  

Alla svar granskas innan de publiceras.