Kuling.nu

Mötesplatsen för dig som har en förälder med psykisk sjukdom

hej, de är jag igen

Hjälp mig förstå någon.
Min syster har övertalat sin son att allt ska bli bra igen. Att hon skaffat hjälp av en egen psykistiker och absolut inte vill ha hjälp från någon jag kontaktat.
Tror inte på henne och fick veta på genom min far att den hon ska träffa inte är en riktig psykolog utan en "vän" som är insatt.Sonen har ramlat in i att det var nog mitt fel med, börjar ta mamma i försvar och när mamman baktalar mig håller han med ( av förhoppning att de ska gå bra förstår jag och av rädsla) men det kommer hända igen som så många ggr förr. Vad kan man göra?
Pratade med min syster, samtidigt som hon är rödögd och vill gråta är hon tuff och kall. anklagar mig för en massa. Kan inte föra ett samtal. Hon har aldrig gjort fel, alla andra gör fel. vet inte hur länge jag orkar med att ha henne i min närvaro. Kan dock inte bara ge upp på barnen. Någon med erfarenhet som kan ge råd?? Nästa gång sonen står vid min dörr och säger att han är rädd för mamma, blir slagen eller psykiskt misshandlad, ska jag bara stänga dörren då?
Enligt min syster ger jag honom bara ett ställe att fly till, tror inte att det är så enkelt.
För två år sedan anklagade hon vår morbror för incest, lät henne tro att jag trodde på henne(om just detta var sant vore det ju hemskt annars) Sa att hon gick hos psykolog, men tror inte det. Mina föräldrar trodde inte på henne då hon kan växla väldigt. Blivit hotad, slagen, lesbisk mm hittar ständigt på lögner om allt. Hon pluggar till psykolog mm mm man blir rädd när man hör hennes fantasier.
Nu tror mina föräldrar att det är sant om incesten, min pappa är förstörd. Anledningen till det är att en vän till min syster sagt att hon vetat det många år.
Hur det en är har vi väl rätt att få veta ?? eller.
Om det e sant eller inte?
Förvirrad!!!!

Kommentarer till det här inlägget: [Upp en nivå]