Kuling.nu

Mötesplatsen för dig som har en förälder med psykisk sjukdom

Hej

Jag känner så mycket igen mig i din berättelse..mina 2 föräldrar är oxå sjuka och jag har växt upp med misshandel,lögner osv
min mamma ljög precis som din för allt och alla och spred ut en massa osanning,om t.ex att jag hade misshandlat henne,att jag var en hora..hon svartmålade mig inför alla i släkten och alla trodde att jag var dum och elak rentav psyksjuk när det var hon..
Sa någon att vi inte kunde ha det såhär och att jag borde bo nånannanstans blev jag rädd för hon fick sånna utbrott och blev labil när någon sa så..en gång slog hon sönder allt och skar sig armarna när min morfar hade sagt det..
ialla dessa år lurade hon alla i släkten men en dag vände det och nu börjar alla inse att hon är sjuk,redigt sjuk...
min morbror har bett om utsäkt t om för att han har trott på alla hennes lögner under dessa år och han sa att han förstår nu varför jag varit arg så många gånger..
jag hoppas att det kommer bli bra för dig..för mig har det börjat vända nu men jag har förlorat vänner och många som jag trodde stod mig nära...
Du bär med dig en erfarenhet som kommer göra dig stark men det tar tid,jag är inte där en utan precis som du går hos psykolog..
ta hand om dig..
Mia

Kommentarer till det här inlägget: [Upp en nivå]