Kuling.nu

Mötesplatsen för dig som har en förälder med psykisk sjukdom

Får jag ge upp nu?

Hej Lis,
du frågar om du får ge upp - som om det vore någonting skönt... Jag kan fatta att det känns så när allting är tungt och tufft, du verkar ha det jobbigt - men vad blir det av oss människor ifall vi bara ger upp?

NEJ! Du får inte ge upp! Det här är ditt liv, det enda, och det är sprängfyllt med fantastiska händelser äventyr kärlek lycka vänskap rikedomar frihet skratt sommardagar lust - bara du tar i ordentligt just här och nu och kravlar dig upp upp upp över krönet... Ser du inte hur det lyser där borta? Titta! Det är ljuset i tunneln, det är dit du ska - och du kommer att fixa det! Du är en vinnare, du är stark, du kan! Släpp mamma en stund, släpp vännen om din last är för tung - ingen av dem kommer klara sig om inte DU gör det, du måste värna om dig själv också. Det är viktigt!

Var lite snäll mot dig själv, andas djupt, sätt på en bra låt, blunda och vila fem minuter - och känn känn känn där inuti så fantastiskt mycket ÖVERLEVNADSKRAFT och STYRKA som det finns just i din själ... Den är din, den är början på ditt nya tiger-liv och det kan börja just just nu om du bara bestämmer dig för att du vill...

GÖR DET!

Kram
Malva

Kommentarer till det här inlägget: [Upp en nivå]