Kuling.nu

Mötesplatsen för dig som har en förälder med psykisk sjukdom

Man har rätt att må bra fast andra mår dåligt

Chatten

Chatten är stängd under sommarlovet.


Är du intresserad av att chatta med andra och få dela Dina erfarenheter av att ha en förälder med psykisk sjukdom så maila till kuling@regionorebrolan.se så öppnar vi chatten och meddelar tiden. Någon av oss på kuling är alltid med på chatten så där kan Du också  få svar på frågor om psykisk sjukdom och annat Du undrar över. 

För det mesta är det Katarina, Jennie S. eller Amela som är med. Katarina är arbetsterapeut med psykoterapiutbildning, Jennie S. är socionom och arbetar som kurator, Amela är psykolog. Alla tre arbetar i Psykiatrin i Örebro.

Du blir medlem i chatten genom att registrera dig med din e-mail-adress. Klicka på Till chatten så kommer Du in och kan registrera Dig. Du får sedan ett lösenord skickat till Din mail som Du loggar in Dig med.
Alla chattar sparas för att vi ska kunna gå tillbaka och lära oss av det som skrivits.

Chattens öppetider hittar Du alltid på vår startsida

Det är viktigt att Du tar del av våra regler så att chatten blir en trevlig mötesplats att "surfa in" på!

Vi vill att du skyddar din och andras identitet. På kuling.nus chatt kan du vara säker och anonym. Får vi in något som kan avslöja någons identitet kommer sidan snabbt att bli tom. Avslöjande, kränkande, eller diskriminerande inlägg kommer även de att snabbt försvinna och den som missbrukar sitt medlemsskap blir kickad.

Chatten är främst till för unga barn alltså för er under tjugo år. Ni vuxna barn till föräldrar med psykisk sjukdom hänvisar vi till www.gapet.se

Innehåll: Katarina Axelsson och Karina Odland

Publicerad: 2018-06-13