Kuling.nu

Mötesplatsen för dig som har en förälder med psykisk sjukdom

CAMILLA!

Hej Camilla,
tack för ditt fina svar. Ja, det är en ständig balansakt mellan barnen och mormor, håller med om att det är tur att vi har varandra. Men den sortens mer renodlat forum som du efterlyser finns redan, det är ingenting som vi behöver skapa. Gå in på
http://www.alltforforaldrar.se/snack2/forumdisplay.php?f=294 (om länken inte fungerar, kolla www.alltforforaldrar.se, gå in på snack, gå in på dysfunktionell uppväxt)

Personligen delar jag inte behovet av att kategorisera oss barn till psykiskt sjuka föräldrar. Blandningen av åldrar och infallsvinklar är för mig en av Kulings verkliga styrkor. Jag förstår inte behovet av ett renodlat "vuxenforum" heller, för vem är vuxen, vem är barn? Jag är så ofta både ock. Jag får tröst och stöd av att läsa inlägg från 13-åringar, likväl som av 45-åringar.

Dock tycker jag att Kulings forum är rörigt, det är svårt att hitta och läsa, jag tror att alla besökare skulle uppskatta en ordentlig modernisering av hela forumet, det finns programvaror att ladda ner som skulle kunna hjälpa.

Hoppas du får hjälp av länken som jag skickade. Sköt om dig.
Malva

Kommentarer till det här inlägget: [Upp en nivå]