Kuling.nu

Mötesplatsen för dig som har en förälder med psykisk sjukdom

<<<<<<

Hej tjej 25år!

Jag upplever allt det du beskriver. Jag är en kille på 51år som haft fysiska problem i 14år pga psykiska orsaker. Jag kunde inte heller gå under långa perioder, Just nu kan jag inte tala fullt ut pga kraftiga spänningar i kroppen. Det känns som allt psykiskt h-te jag upplevt stannat kvar inne i kroppen.

Jag har prövat många metoder både inom Landsting och alternativmedicin. Det jag uppleft bäst är en beröringstekninik som heter Rosenmetoden(se Rosenterapeuternas Riksförbund). Det är en mjuk och inkännande metod som ger dig tillgång till nedtryckta känslor! För det är det det som det handlar om. Försök också hitta någon som du litar på(vilket kan vara svårt, men absolut nödvändigt) ja skaffa en katt om du inte hittar någon människa för det är livsviktigt med närhet!

Ditt närminne är inte skadat, bara tillfälligt slagits ur spel. När, inte om du blir bättre får du åter tillgång till dina egna förmågor. Du borde också skaffa en kognitiv terapeut(som du litar på) inom sjukvården, så att du får sätta ord på allt det hemska du varit med om.

Allt detta är inte lätt, men du måste börja nu, för då har du störst möjlighet att bli en hel och frisk människa igen!

1. Rosenterapeut. 2. Kognitiv terapeut. Detta är en väldigt bra början!

Lycka Till! Jag tänker på dig!

Thomas 

Thomas Svenson

Kommentarer till det här inlägget: [Upp en nivå]