Kuling.nu

Mötesplatsen för dig som har en förälder med psykisk sjukdom

Hej anna

Jo, festen har varit. Den gick väl bra, förutom att jag inte kunde slappna av förens mamma hade åkt hem. Jag var inte så trevlig mot henne, sa hela tiden åt henne att hon skulle skötta sig. Jag såg att hon blev ledsen, för hon hade ju gjort sitt bästa med att tagit på sig rena  kläder och till och med lite läppstift. Jag får så dåligt samvete!!! Jag hatar det här dåliga samvetet jag har över att jag inte tar hand om min mamma, det äter upp mig inifrån!!

Jag försöker tänka att hon har andra som tar hand om henne, som boendestöd tex. Och att det inte är min uppgift att se till så att hon mår bra. Men det går inte, det dåliga samvetet kommer som ett slag i bröstet när jag vet att mamma sitter själv på midsommarafton. Jag vet att hon tänker och vill att det ska va som förr innan dom skilde sig, när vi var en familj. När vi alltid varje midsommar åkte och kolla på midsommarstången, när alla förutom vi dansa runt den. Men sen att det bara var mamma som tyckte om det, det vet ju inte hon. Hon önskar nog bara att hon fick va med sina barn(jag och syrran)på midsommar som det va förr istället för att sitta själv.

Igenligen är jag ju egoistisk, för jag tror att mamma inte kan klara sig utan mig. Vill bara bli av med mitt dåliga samvete, men vet inte hur!?

Förvirrad

Kommentarer till det här inlägget: [Upp en nivå]