Kuling.nu

Mötesplatsen för dig som har en förälder med psykisk sjukdom

Vuxet barn till mamma med scizoaffektivt syndrom

Skriv svar

Till forum

 • Hej! Skulle gärna vilja dela erfarenheter med andra som vuxit upp med förälder med schizoaffektivt syndrom, schizofreni eller liknande. Jag är snart 37 och har bearbetat detta i hela mitt liv tillsammans med mina syskon, min man och vänner men känner ändå ett behov av att få fortsätta bearbeta tillsammans med några av er där ute. Höra andra liknande historier.
  Maja
  20 mar 2016 21:16

 • Hej,
  Jag är 42 år och har vuxit upp med en bipolär mamma som har påverkat mig väldigt mkt och gör än idag. Jag försöker fortfarande bearbeta min uppväxt och ta reda på hur jag påverkats av allt men det är svårt på egen hand. Tror definitivt att stöd från andra likasinnade är det bästa.
  Hur kan vi gå tillväga?
  camilla
  03 okt 2016 21:41

 • Hej jag vill tipsa om vuxna barn grupper. Sen tror jag det är bra att skriva om det o prata om det med andra
  Johanna
  09 okt 2016 23:06

 • Johanna,vart hittar man dessa vuxna barngrupper?
  camilla
  13 okt 2016 19:41

 • Hej
  på Psykiatrin i Örebro har vi stödgrupper för Unga Vuxna som har en förälder med psykisk ohälsa. Vi tar emot anmälningar på kuling@regionorebrolan.se eller på telefon till mig Katarina Axelsson 019-6029312, jag har telefonsvarare så lämna bara ett meddelande att ni vill bli kontaktade. Vi vill gärna komma igång med en grupp efter höstlovet. Just nu har vi tre anmälda så om vi vara får in någon anmälan till så kör vi igång.
  Ni kan läsa mer om gruppen på http://www.kuling.nu/Om-oss-ny/Barn-och-ungdomsgrupper/Unga-vuxna-grupp/
  Katarina redaktör kuling.nu
  21 okt 2016 07:53

Skriv svar

  

Alla svar granskas innan de publiceras.