Kuling.nu

Mötesplatsen för dig som har en förälder med psykisk sjukdom

Hej!

Jag skrev till dig innan. Var jag som hade signaturen "kram olycka till". Ja, vad svårt det vart nu. Jag förstår inte hur socialne inte kan vilja ta detta på allvar. Tyvärr är jag inte förvånad. Jag har själv varit i kontakt med dem och de är inte så bra. Tycker inte de fungerar. Man måste bli ritkigt förbannad mer eller mindre för att saker ska hända.

Ja, detta låter hursomhelst väldigt allvarligt. Ja, din bror behöver hjälp. Han komer att tacka dig en dag för det. Att du varit depressiv har ju ingenting med detta att göra. Det här är ju att du är orolig över din bror och inegnting annat. Fy, vad arg jag blr av att höra att de inte kan förstå!

Just nu tycker jag din bror är viktigast. Även om din mamma kan behöva hjälp, det får komam i andr hand. Nu verkar hon ju iaf ha vänner, då du skrev att de förlde med henne till socialen. Så skulle hon bötrja må dåligare efter att din bror fått hjälp därifrån så kanske de kan finnas för henne?? Så att du tillfällgt kan ta avstånd under tiden detta med din bror.

Men vad konstigt valde de bara tt tro på allt de på socialen? Vad dumt. Kan du föröska igen tror du? Jag vet inte vad man annars kan göra(om du försöker igen, men att de ej tar dig på allvar) förutom att polisanmäla detta och även polisanmäla socialen för att de vägrar ta dig på allvar! Så att något händer! Så din bror slipper detta! Så att han kan räddas till ett bättre liv! Du klarar detta!
Tror på dig

Kommentarer till det här inlägget: [Upp en nivå]