Kuling.nu

Mötesplatsen för dig som har en förälder med psykisk sjukdom

Fysiska fel p.g.a instängda känslor?

Hej alla. Jag är en tjej, 25 år idag, varit med om mammas psykoser och depressioner från det jag föddes. Jg fick ingen hjälp då jag vara barn, utan fick hålla allt inom mig, den stora hemligeheten. Detta resulterade i att jag hade svårt att gå. Minns bl.a att då min mamma låg inne på psyket så kunde jag knappt gå till och från skolan. Det gjorde alltså ONT I KROPPEN. Jag grät inte undetr denna tid, iom pappa orkade inte med att både jag och mamma var ledfsen. Så jag ville vara stark inför honom och göra honom stolt. Detta att jag hade svårt att gå satt i några år..Har ganska nyligen kommit igång nu med träning. Märker att detta är otroligt bra för mig, märker att hag har MYCKET inom mig. Märker att mycket av det jag upplevt sitter inne i min kropp. Hur kan man bli fri från detta?

Jag har läst lite om någon slags terapi som lät lite flummig, men som jag fudnerar på att pröva..Som någon slags massage man kan få, för att släppa lös instängda känslor..Jag känner att hag kan vara blockerad på olika vis tyvärr..Märker dock att bara jag rör på mig och så släpper detta. Antar att allt det iom min mamma jag upplevet satt sig i kroppen och så har det liksom fastnat där på något sätt. Så som jag är idag så är jag rädd för närhet, typ alla taggar utåt. Skrämmer bort alla killar.:)
Jag har även haft djupa depressioner p.g.a saker jag sett/upplevet som jag inte fått hjälp med..Märker att mitt närminne blivit delvis skadat p.g.a detta.
Bara jag

Kommentarer till det här inlägget: [Upp en nivå]